Siblings lying on the floor watching tv

Har du valt Kanalpaket?

Välj ett eller flera tv-paket från någon av de
tv-leverantörer som erbjuder paket via Kalejdos öppna
tv-box. Du kan beställa/lägga till tv-paket direkt i vår butik, men blir sedan debiterad av vald tv-leverantör. Vi ser självklart till att ditt abonnemang startar när du önskar.

Siblings lying on the floor watching tv - copy

Visste du att vi har larm via stadsnät?

I vårt produktutbud finns nu även en larmtjänst som levereras i Sakernas Stadsnät. Här får du full kontroll över ditt larm och dina tjänster. Allt i en app som naturligtvis samspelar med vår Smarta Hem-lösning.

Siblings lying on the floor watching tv - copy - copy

Smarta Hem för ett enklare boende!

Kalejdos Smarta Hem Startpaket är paketet för dig som vill komma igång med smarta tjänster via stadsnätet. Förutom ett antal smarta funktioner för styrning och automatisering ingår en gateway som senare kan användas för fler tjänster.

* I Kalejdo Bastjänst ingår ett tv-paket med kanalerna SVT1HD, SVT2HD, SVT24, SVT Barn, Kunskapskanalen och TV4, Play-biblioteken SVTr och TV4 Play samt en Filmbutik från SF Anytime med möjlighet att hyra film via tv-boxen. Det ingår även en tv-portal med Programguide, Barnspärr, Påminnelser och Favoritlistor samt funktioner för att starta om program när det passar dig. Stöd för inspelning med schemaläggning finns (kräver inspelningsbar box). Betal-tv-tjänster kan väljas från åtta olika tv-leverantörer (se bilaga). Kostnader för distribution och kryptering ingår. Avgifter till stadsnätet ingår (37,50 kr inkl moms/mån). Utbudet i Bastjänsten och vilka betal-tv-tjänster som förekommer kan variera över tid.