Smarta tjänster via stadsnät

TV, Smarta Hem & Larm

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 3 - copy
Shadow

INFOCENTER BRANSCH


I vårt Infocenter för branschens aktörer har vi samlat all information för dig som vill veta mer om våra tjänster och vår verksamhet. Här finner du också mer information om Kalejdo samt viktiga dokument såsom vår Integritetspolicy, Allmänna villkor för våra tjänster samt miljöinformation.

Om du är kund gå istället till Infocenter Konsument. Behöver du hjälp och support, gå istället till vårt Supportcenter.

Branschinformation


Kalejdo Bredband AB utvecklar och marknadsför tjänsteplattformar anpassade för öppna bredbandsnät. Genom nära samarbete med bostadsbolag och stadsnät, sänker vi tröskeln för olika tjänsteleverantörer, så fler digitala tjänster kan erbjudas kunder anslutna till det öppna bredbandsnätet. Där vi finns är tjänsteutbudet alltid större och valfriheten alltid självklar!

Idag marknadsför vi Öppen Bredbands-TV, en tjänsteplattform med åtta olika tv-leverantörer via samma tv-box, och Sakernas Stadsnät, den första öppna tjänsteplattformen för IoT-tjänster i Sverige.

fastighet

Bostadsbolag & Fastighetsägare

Kalejdos fokus är på tjänster via öppna nät och via våra öppna plattformar för tv/media och smarta hem har vi goda möjligheter att skapa ett bra tjänsteutbud för boende.

Läs mer…

architecture-768432_1920

Stadsnätsoperatör & KO

Kalejdos tjänsteplattformar utökar tjänsteutbudet i det öppna nätet. Vi fokuserar på tjänster anpassade för stadsnät och operatörer av fiberoptiska nät.

Läs mer…

tv_screens

Tjänsteleverantör

Kalejdo erbjuder goda möjligheter för olika typer av tjänsteleverantörer att distribuera och marknadsföra sina tjänster via våra öppna distributionsplattformar för tv/media- och IoT-tjänster.

Läs mer…

Mer om Kalejdo Bredband AB

om_oss_intra

Om Kalejdo

Kalejdo Bredband AB är en privatägd operatör som fokuserar sin verksamhet på att distribuera olika tjänster i öppna nät. Vi verkar som operatör av öppen Stadsnäts-TV och Sakernas Stadsnät, en öppen tjänsteplattform för IoT & Smarta Hem-tjänster via stadsnät.

Läs mer…

agreement-arms-business-1081228

Bli återförsäljare!

Vi samarbetar med lokala återförsäljare på alla de orter där vi finns med tv, smarta hem och larmtjänster.

Läs mer…

produkter

Miljö, Personuppgifter mm

Läs mer om hur vi på Kalejdo hanterar dina personuppgifter, samt hur vi hanterar återvinning av den utrustning som krävs för våra tjänster.

Läs mer om hantering av Personuppgifter…

Läs mer om hantering av Elektronikprodukter…