Har du valt Kanalpaket?

Välj ett eller flera tv-paket från någon av de
tv-leverantörer som erbjuder paket via Kalejdos öppna
tv-box. Du kan beställa/lägga till tv-paket direkt i vår butik, men blir sedan debiterad av vald tv-leverantör. Vi ser självklart till att ditt abonnemang startar när du önskar.

Visste du att vi har larm via stadsnät?

I vårt produktutbud finns nu även en larmtjänst som levereras i Sakernas Stadsnät. Här får du full kontroll över ditt larm och dina tjänster. Allt i en app som naturligtvis samspelar med vår Smarta Hem-lösning.

Smarta Hem för ett enklare boende!

Kalejdos Smarta Hem Startpaket är paketet för dig som vill komma igång med smarta tjänster via stadsnätet. Förutom ett antal smarta funktioner för styrning och automatisering ingår en gateway som senare kan användas för fler tjänster.

Slider

Ändrade villkor gällande er tv-tjänst!

Från och med 2020-01-01 betalar inte Kungälv Energi längre för Kalejdos Bastjänst* vilket innebär att de kunder som vill ha kvar sin tjänst själva får stå för kostnaden efter årsskiftet. Har ni en tv-box från Kalejdo med enbart Baspaketet aktiverat, kommer det efter årsskiftet att kosta 59 kr/mån.

Priset gäller per hushåll, oavsett antal boxar.

Önskar ni fortsätta med Kalejdos Bastjänst beställer ni på denna sida. Det är ingen bindningstid på bastjänsten och ni kan självklart välja att inte abonnera på den.

 • Kalejdo TV Kungälv

  Pris från 59 kr/mån

  Välj Kalejdo TV för att komma igång med ditt tv-tittande!

  Kalejdo TV ger dig alla baskanaler, en modern tv-portal med programguide, barnspärr, påminnelser och favoritlistor samt funktioner för att starta om program när det passar dig. I paketet ingår kanalerna SVT1HD, SVT2HD, SVT24, SVT Barn/Kunskapskanalen och TV4, Play-biblioteken SVTr och TV4 Play samt en Filmbutik från SF Anytime med möjlighet att hyra film via tv-boxen.

  Du kan välja att teckna ett basabonnemang inklusive tv-box. Den totala månadskostnaden blir högre, men tv-boxen ingår då i abonnemanget. Eller så köper du istället tv-boxen via vår webbshop och tecknar ett basabonnemang exklusive tv-box till en lägre månadskostnad.

  Med basabonnemanget Kalejdo TV kan du sedan välja till tv-paket från upp till åtta olika kanalleverantörer – allt i samma tv-box.

  SVT1 HD
  SVT2 HD
  TV4
  Svt Barn Se
  Kunskapskanalen Se
  SVT24
  Läs mer Lägg i varukorg

* I Kalejdo Bastjänst ingår ett tv-paket med kanalerna SVT1HD, SVT2HD, SVT24, SVT Barn, Kunskapskanalen och TV4, Play-biblioteken SVTr och TV4 Play samt en Filmbutik från SF Anytime med möjlighet att hyra film via tv-boxen. Det ingår även en tv-portal med Programguide, Barnspärr, Påminnelser och Favoritlistor samt funktioner för att starta om program när det passar dig. Stöd för inspelning med schemaläggning finns (kräver inspelningsbar box). Betal-tv-tjänster kan väljas från åtta olika tv-leverantörer (se bilaga). Kostnader för distribution och kryptering ingår. Avgifter till stadsnätet ingår (37,50 kr inkl moms/mån). Utbudet i Bastjänsten och vilka betal-tv-tjänster som förekommer kan variera över tid.