Registrera tv-box hos splitvision

För dig som är nyansluten till Borås Stadsnät ingår i din anslutningsavgift en öppen tv-box. Via tv-boxen får du tillgång till ett basutbud med tv kanalerna SVT1, SVT2, SVT24, Barn/Kunskapskanalen, TV4, SVT1HD och SVT2HD.

Boxen är öppen, dvs. inte operatörslåst. Därför kan du beställa betal-tv-tjänster från olika leverantörer som finns med sitt utbud via tv-boxen. Beställning av betal-tv-tjänster gör du direkt via respektive tjänsteleverantör eller på Borås Stadsnäts tjänsteguide http://splitvision.stadsnatsfabriken.se/serviceguide/. Vill du inte beställa några betal-tv-tjänster fungerar tv-boxen med ovanstående baskanaler. Dessa ingår i din stadsnätsanslutning.

Har du frågor kring inkoppling av tv-boxen kontaktar du Kalejdo, som i samarbete med Borås Stadsnät ansvarar för öppen tv i stadsnätet. Observera att tv-boxen är koppad till ditt nya bredbandsuttag.

Frivisning från IP Sweden*

I samband med din registrering får du per automatik en månads frivisning av IP Swedens kanalpaket Big Package och C More Max, helt kostnadsfritt. Önskar du fortsätta med kanalerna efter frivisningen kontaktar du IP Sweden på tel 0300-15240 eller via deras hemsida www.ipsweden.se.

Frivisning från Viasat**

I samband med din registrering får du ett unikt erbjudande om att testa Viasat Guld + HD under en månad, helt kostnadsfritt. Det är valfritt att ta del av detta erbjudandet.

* Frivisningen börjar gälla från det datumet då boxen registreras och en månad framåt.

** För att ta del av Viasats erbjudande med frivisning av Guldpaket + HD under en månad, måste du lämna ett medgivande till Viasat att kontakta dig. Genom att fylla i ditt telefonnummer och kryssa i rutan avseende frivisning när du registrerar din box, godkänner du att Viasat kan komma att kontakta dig. Frivisningen börjar gälla från det datumet då boxen registreras och en månad framåt.

  • Här anger du MAC-adressen på din tv-box, den står på undersidan boxen.
    Jag har tagit del av, läst och förstått Kalejdo Allmänna Avtalsvillkor.
    För att ta del av Viasats erbjudande med frivisning av Guldpaket under en månad, måste du lämna ett medgivande till Viasat att kontakta dig. Genom att fylla i ditt telefonnummer och kryssa i rutan avseende frivisning när du registrerar din box, godkänner du att Viasat kan komma att kontakta dig.